Φιστίκι Αιγίνης

Εταιρία

Σχετικά

 

Η εταιρία ΕΜ.ΚΟ ΕΛΛΑΣ ΜΟΝ.ΕΠΕ ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2006 στην Αίγινα, την πιο γνωστή φιστικοπαραγωγό περιοχή της Ελλάδος. Μέσα σ’ ένα σύντομο χρονικό διάστημα έχοντας ως κεντρικό στόχο την παραγωγή και επεξεργασία φιστικιού δημιούργησε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας που κέρδισαν τους καταναλωτές.

Η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της επιβεβαιώνει καθημερινά την  ειδοποιό διαφορά της εταιρίας στο χώρο παραγωγής και εμπορίας ξηρών καρπών που ξεχωρίζει όχι μόνο για την υπεύθυνη στάση της απέναντι στους παραγωγούς και συνεργάτες της αλλά και για την υψηλή τεχνογνωσία.

Τον Μάρτιο του 2015, η εταιρία ενισχύοντας την εξωστρέφεια της  άνοιξε το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης στην Αίγινα. Σήμερα, με τις ίδιες αρχές και αξίες, εξάγει τα προϊόντα της σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές χώρες τηρώντας το «Διεθνές πρότυπο ασφάλειας τροφίμων – ISO22000». Παράλληλα, επενδύοντας στην ελληνική διατροφή δημιούργησε ένα ισχυρό εγχώριο δίκτυο σημείων πώλησης για τα προϊόντα AFAIA, αλλά και άλλων ξηρών καρπών και ζαχαρωδών ειδών.

Προϊόντα Afaia Nuts

 

Η εταιρεία Afaia Nuts, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία φιστικιών ποικιλίας Αιγίνης, ξηρών καρπών, αποξηραμένων φρούτων και άλλων ιδιαίτερων προϊόντων που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες και να προσφέρετε τεράστιας οφέλη στον οργανισμό σας με την κατανάλωσή τους.

Οι ξηροί καρποί αποτελούν μια από τις πιο πλούσιες τροφές σε θρεπτικά συστατικά. Τα πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό του ανθρώπου είναι και ο βασικότερος λόγος που ένα τεράστιο ποσοστό του πληθυσμού τα έχει εντάξει στην καθημενρινή του διατροφή.

Συνδυάζοντας τους ξηρούς καρπούς με μια ποικιλία αποξηραμένων φρούτων, μπορείτε να αποκτήσετε ένα υπέροχο διατροφικό πρόγραμμα. Τα αποξηραμένα φρούτα είναι φρούτα από τα οποία έχειαφαιεθεί σχεδόν όλη ηπεριεκτικότητα σε νερό, μέσω διαφόρων μεθόδων αποξήρανσης. Τα φρούτα συρρικνώνονται κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, αφήνοντας έναν μικρό, αλλά πλούσιο ενεργειακά ξηρό καρπό.

Τα αποξηραμένα φρούτα μπορούν να διατηρηθούν για πολύ περισσότερο καιρό από ότι τα φρέσκα φρούτα και αποτελούν ένα ιδιαίτερα εύχρηστο σνακ, ειδικά σε μεγάλα ταξίδια όπου δεν υπάρχει δυνατότητα για χρήση ψυγείου.

Φιστίκια ποικιλίας Αιγίνης

Το “φιστίκι Αιγίνης” από το 1994 έχει αναγνωριστεί προϊόν Π.Ο.Π. (Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης), για να προστατευτεί από τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Τα φιστίκια αιγίνης είναι ένα μοναδικό προϊόν, αφού ένας σπάνιος συνδυασμός μεγάλου αριθμού παραγόντων το έχουν καταστήσει διάσημο.

Ξηροί καρποί

Οι ξηροί καρποί είναι μια κατηγορία τροφίμων που ο άνθρωπος καταναλώνει από την αρχαιότητα. Προσφέρουν στον οργανισμό μας ενέργεια και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Μικρή ποσότητα ξηρών καρπών τροφοδοτεί τον οργανισμό μας με μεγάλες ποσότητες ενέργειας.

Αποξηραμένα φρούτα

Στο Afaia nuts θα βρείτε όλα τα είδη των αποξηραμένων φρούτων που αναζητάτε. Μεγάλη ποικιλία από τα ποιο δημοφιλή αποξηραμένα φρούτα αλλά και από ποιο σπάνιες γεύσεις για τους ποιο απαιτητικούς.